06-05-11

SNEUKELTERRASSENTOCHT op ZONDAG 29 Mei

 

 Op Zondag 29 Mei houden we onze tweede editie van de befaamde SNEUKELTERRASSENTOCHT. Een uniek concept met alle ingrediënten aan boord voor een geslaagd dagje fietsvermaak.

 Er is een fietstocht uitgestippeld van 20km. We vertrekken aan het KLJ LOKAAL in Vrasene om 13:30.  Net zoals vorig jaar houden we halt op enkele terrassen van leden van onze vereniging.

 Er zijn 2 tussenposten en 1 eindpost. De eindpost is in het KLJ Lokaal te Vrasene. De tussenposten zijn buiten Vrasene. Uiteraard verschillend van die van vorig jaar.

Op elke post krijgen jullie iets lekkers aangeboden om te eten en te drinken. Op de eindpost voorzien wij BBQ met ribbekes, worsten, groenten & frietjes.

 De deelname prijs bedraagt EUR 12,5 per volwassene en EUR 6 per kind < 12. Kinderen < 6 is gratis.

 Er is ook de mogelijkheid om enkel deel te nemen aan het avondmaal. Hiervoor vragen wij 8 EUR per volwassene en 4 EUR per kind.

De avondgasten zijn welkom vanaf 18u in het KLJ Lokaal.

 De prijzen zijn exclusief het drankverbruik in het KLJ Lokaal. Deze dranken zijn verkoopbaar aan KLJ prijs.

 Wij vragen jullie vriendelijk vooraf (UITERLIJK 24 MEI) in te schrijven door het bedrag te storten op het rekening nummer 001-4507182-56 of bij RAF thuis of raf.van.laere1@telenet.be   - 03/ 775 57 01.

 Als er nog vragen zijn over de tocht of afspraken mbt tussenposten kan u contact opnemen via vrienden@oklj.be

12:24 Gepost door Dries | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.