29-11-12

Kerstmarkt VALKENBURG - Zondag 16/12 9u30 met de bus

 

Na een fel – maar evenwel geweldig geslaagd - drieluik “karten, special hallobeernight en paintball”, is het nu tijd om de kerstmarkt van Valkenburg eens kennis te laten maken met onze Vrasense bende.

 

De Kerstmarkt van Valkenburg prijst zichzelf als volgt aan:

 

“Kerstmis en Valkenburg aan de Geul zijn al jarenlang op een speciale manier met elkaar verbonden. Gedurende de donkere dagen verandert Valkenburg, gelegen in het sprookjesachtige Heuvelland, in een sfeervol kerststadje. Met sfeervolle lichtjes, kerstbomen, engelenhaar en soms onverwacht een pak sneeuw, ademt Valkenburg één en al kerstsfeer uit. Wie niet beter zou weten, zou denken dat de Kerstman uit Valkenburg komt.

Dat Valkenburg in de wintertijd dé Kerststad van Nederland is, heeft het te danken aan de (inter)nationale bekendheid van de twee ondergrondse kerstmarkten in de Fluweelengroten de Gemeentegrot. Bezoek ook de grootste ondergrondse Kerststal van Europa, gemaakt van Magisch Zand”.

 

Wie niet houdt van allerhande grotten en zanderige kerststallen, kan zich ook gewoon een dagje bezighouden met het uittesten van het hele gamma aan glühwein, jenevers, Hollandse bieren, …

Je ziet: Meer dan genoeg redenen om mee op de bus te stappen!!

 

Praktisch: Afspraak op zondag 16 december om 9u30 aan het lokaal. Wij schatten omstreeks 18u terug in Vrasene te zijn.

Voor de bus en hopelijk een of meerdere traktaties vragen we een bijdrage van 7,5 euro per persoon. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis mee.

 

Graag een seintje op voorhand aan Tom of je meegaat via tom_vanlaere@telenet.be of via 0486-82-25-51 zodat we enigszins kunnen inschatten met hoeveel we gaan zijn,

Gelet op de grootte van de bus, vormt een last-minute beslissing om mee te gaan, ook geen enkel probleem!!

21:56 Gepost door Dries | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.