08-05-13

Fotoreportage weekend 2013

 

Het was wederom een geweldig avontuur om samen op weekend te gaan. Onvergetelijke & fantastische momenten zullen ons nog lang bijblijven! Wij danken graag iedereen voor de talrijke opkomst.
Via deze link kan je bijna alles herbeleven:
  https://picasaweb.google.com/110461136416545052711/Google...


Op zondag 26 Mei gaan we met zijn allen op fietstocht rondom Vrasene. Tijdens die tocht voorzien wij een heuse VLAAMSE KERMIS op verschillende locaties.
De start en eindlocatie is dit jaar bij DIRK & CINDY in de Grote Kouterstraat nummer 52. Mensen die met de auto komen, kunnen rechtover parkeren bij de moeder van Dirk. 

Dus jullie worden niet in het lokaal verwacht, maar omstreeks 13u in de Grote Kouterstraat.  Best ook jullie fiets meenemen dan.

Er zijn 2 dorstlessende momenten voorzien waarna we traditiegetrouw afsluiten met een lekkere tevens zeer gevarieerde barbecue. Die zal starten omstreeks 18u bij Dirk & Cindy!

 

Graag vragen wij jullie vooraf in te schrijven voor FIETS en/of BBQ bij FREDERIK (mailto:frederik.rasschaert@hotmail.com) ten laatste op donderdag 23 Mei.
De prijs voor de BBQ bedraagt EUR 10 per volwassene en EUR 5 per kind < 12.

 

Danken wij alvast Dirk & Cindy voor de geweldige gastvrijheid. En hopen wij jullie allemaal te mogen begroeten.

 

Verder vermelden wij graag nog dat het KLJ FEESTWEEKEND dit jaar zal doorgaan op vrijdag 12 & zaterdag 13 Juli. Hou alvast deze data vrij. Dit jaar wordt er getracht de festiviteiten te laten plaatsvinden aan de parochiekring en het KLJ lokaal. Jullie vertrouwd OKLJ bestuur is alles aan het inzetten om ook daar op zaterdag 13 Juli de 15de editie van de beachvolleybal te organiseren. Meer nieuws volgt zeker en vast!

 

 

Zijn uw lakens ’s morgens van den dauw beslaan ? Dan heeft de Marc ’s nachts naast uw bedje gestaan…

 

 

Tot binnenkort !

Het OKLJ-bestuur

07:27 Gepost door Dries | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.