12-10-13

Foto reportage RAFTEN GENT - Inschrijven Antwaarps Theater

 

Wat een prachtige zon afgelopen zondag. Met 23 hebben we de Gentse leien getrotseerd. Het waren wel rafts geworden in plaats van vikingboten.

Maar dat kon zeker de pret niet bederven.

 

         KLIK HIER voor een fotoverslag met geluidsfragment

         KLIK HIER voor een kort filmpje vanop boot 2 (pas tweede aangekomen)

 

We moeten reeds midden oktober doorgeven met hoeveel we naar het echt “antwaarps theater” gaan op 15 december 2013. Dit is inderdaad nog veraf maar blijkbaar moeten de zitplaatsen tamelijk vooraf geconfirmeerd worden.

 

De voorstelling “Kerstmis met Jacob Kopfershmidt” start om 15u. We zouden om 13:30 afspreken aan het lokaal met auto’s.

 

“Sinds deze sympathieke Joodse zakenman zijn opwachting maakte bij ons theater, werd hij één van de populairste figuren. 

Nu belandt hij per toeval bij een Antwerpse familie en viert hij met hen samen Kerstmis.  Maar Jacob zou Jacob niet zijn als er niet een boel verwikkelingen de kop zouden opsteken.

Een stuk met onnavolgbare humor.  Jacob Kopfershmidt op bezoek met kerst, dat is toch lachen, genieten en nog eens lachen.”

 

Tickets kosten normaal 20 euro per persoon. Onze kas legt 5 EUR bij. Dus de prijs bedraag 15 EUR per persoon.

 

Mogen wij jullie vragen zo snel mogelijk in te schrijven per email naar vrienden@oklj.be of sms 0486/55.39.83.Dit ten laatste op 21 Oktober aub.

 

De bijdrage kan gestort worden op ons rekening nummer 001-4507182-56 met de vermelding THEATER + “Naam + Aantal personen”.

 

 Mogen wij jullie ook nogmaals vriendelijk herinneren om jullie lidmaatschap voor het komende jaar te vernieuwen. Dit om de activiteiten betaalbaar te houden, de verzekering te betalen en af en toe eens te trakteren.

Graag jullie bijdrage van €40 per gezin of €20 per persoon, te storten op rek.nr. 001-4507182-56.

13:35 Gepost door Dries | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.